Profiteer tot 15 juli van een extra korting van 5% vanaf 75 € aankoop! Promotiecode: JUL5
Neem contact op
Mand 0

Betaling in 3 termijnen zonder kosten per bankkaart

De MisterDiscount-winkel biedt u nu de mogelijkheid om uw bestelling gratis in 3 termijnen te betalen!

Deze formule is opgezet omdat het heel eenvoudig is, maar ook veel flexibeler dan conventionele kredietverstrekkers, en het gemakkelijker maakt om een ​​duur artikel of meerdere exemplaren van een artikel te bestellen ...

Alma betaling 3 keer zonder kosten

Wat is de voorgestelde formule?

Wij bieden betaling in 3 termijnen kosteloos en veilig aan, vanaf 100 € aankoop tot maximaal 2500 € in samenwerking met de Alma service!

U betaalt gratis in 3 termijnen tijdens de validatie van uw bestelling, door het sturen van een enkele gesplitste betalingsautorisatie, met 3 betalingen verzameld over 3 maanden, op dezelfde datum als de eerste betaling.

 

Veilig betalen in 3 termijnen zonder kosten per bankkaart

Proces en uitvoering van betaling in 3 termijnen:

Bij het bestellen kunt u de betalingsoptie kiezen Alma 3 keer CB wie zal je geven toegang tot een simulatie van de voorgestelde maandelijkse betalingen, voordat u akkoord gaat.

Op de betalingspagina wordt u een schema aangeboden en u hoeft dit alleen maar te valideren door uw bankkaartgegevens en uw persoonlijke gegevens in te voeren.

Vanaf dat moment wordt u aangeboden om een ​​eerste maandelijkse betaling te betalen (wat overeenkomt met een paar cent tot een derde van het bedrag) en Alma zorgt voor de betaling van de volledige bestelling.

En dat is alles!

U ontvangt een bevestigingsmail en u wordt de volgende 2 maanden met een derde van het bedrag per maand gedebiteerd op de aangegeven vervaldatum.

Dankzij dit betaalgemak voor u, en deze zekerheid voor ons, kunnen we de onmiddellijke verzending van uw product starten alsof u het volledig had gekocht, omdat Alma de betaling voor ons garandeert.

U moet ervoor zorgen dat u uw bankrekening op de vervaldag financiert, zodat alles verloopt zoals gepland, want in het geval dat onze serviceprovider het geld niet kan terugvorderen, zal hij ervoor zorgen dat ze worden teruggevorderd met alle mogelijke incassotools.

De persoonlijke gegevens die u meedeelt aan de Alma-dienstverlener, die uw betaling in 3 termijnen beheert, zullen nooit aan derden worden meegedeeld en blijven privé en vertrouwelijk.

Voor meer informatie over betaling in 3 termijnen, neem gerust telefonisch of via ons contactformulier contact met ons op.

Als je sceptisch bent, aarzel dan niet om naar Alma te informeren.

Het is een betrouwbare organisatie, omdat het is goedgekeurd en ondersteund door bekende financiers (oprichter van Private Sales, oprichter van Price Minister, oprichter van The Phone House ...).