Profiteer tot 31 oktober van een extra korting van 5% vanaf 75 € aankoop! Promotiecode: OCT5
Neem contact op
Mand 0

Leer MisterDiscount beter kennen

Over MisterDiscount

MisterDiscount is een online winkel opgericht in 2016 door Manuel Vigreux, een jonge ondernemer van 35 jaar oud, met meer dan 15 jaar ervaring op internet.

Het concept van MisterDiscount is te bieden grote merkproducten tegen gereduceerde prijzen, door het terugvorderen van overtollige voorraden of door actief te onderhandelen met leveranciers in de fabriek ...

Alle items die op MisterDiscount worden verkocht, zijn gegarandeerd 100% authentiek en vrij van defecten!

Wie heeft MisterDiscount gemaakt?

Programmeur en ontwikkelaar door training, Manuel creëerde MisterDiscount in 2016 en is ook al vele jaren een autodidact. Tegenwoordig heeft het 3 online winkels die verschillende productgamma's verkopen.

Waar zijn we gevestigd?

MisterDiscount, gevestigd in Frankrijk, in de GERS en het prachtige vestingstadje LECTOURE 32700, biedt voornamelijk kleding en accessoires van grote merken, maar ook verschillende originele gadgets die zijn ontworpen om uw leven te vereenvoudigen!

Welk beleid en welke projecten voor onze site?

MisterDiscount is al meer dan 4 jaar in volle expansie en werkt vandaag met de grootste merken en leveranciers in Europa, waardoor we de best mogelijke prijs / kwaliteit verhouding kunnen bieden!

Met meer dan 5000 actieve klanten op de site, komt het succes van onze online winkel voort uit het feit dat we proberen zo dicht mogelijk bij onze klanten te blijven, door hen een hoogwaardige klantenservice te bieden, evenals echt luisteren en beschikbaarheid, vooral in de dienst na verkoop.

Als u meer wilt weten over ons bedrijf en onze producten zoals kleren, de zakken, schoenen van grote merken..., aarzel dan niet om ons telefonisch of via de daarvoor bestemde contactpagina te contacteren!

We zullen elkaar beter leren kennen!

Wij wensen u een aangenaam bezoek en de best mogelijke ervaring op onze site.

Het MisterDiscount-team