Profiteer tot 31 oktober van een extra korting van 5% vanaf 75 € aankoop! Promotiecode: OCT5
Neem contact op
Mand 0

De MisterDiscount-cadeaubon is er!

U wilt een geliefde een geschenk geven, maar u weet niet wat u moet kiezen, of u weet niet hoe groot de kleding of schoenen zijn van degene of degene die het zal ontvangen?

Geen probleem !

Aan alles is gedacht! Bied gewoon de MisterDiscount cadeaubon, om er zeker van te zijn dat het niet fout gaat en elke keer indruk maakt!

Dankzij deze functie ontvangt de ontvanger van je cadeaukaart een e-mail, zodat ze direct kunnen bestellen wat ze willen op onze site, afhankelijk van het bedrag dat je kiest!

Werkend in stappen van € 25, € 50, € 100 of € 200, is de MisterDiscount-kaart het ideale virtuele geschenk! Het is bijzonder geschikt voor deze unieke periode van vervreemding en sociale afstandelijkheid.

Of het nu voor een verjaardag, een huwelijksgeschenk of voor Kerstmis is, het voordeel van de cadeaukaart is dat de ontvanger kan kiezen, die zich desgewenst iets duurder kan veroorloven, terwijl hij geniet je cadeau ...

We bieden verschillende modellen die zich aanpassen aan alle situaties:

Vrolijk kerstcadeauGelukkige verjaardagscadeauIk hou van je cadeaubon

Valentijn cadeaubonBedankt cadeaukaartMoederdag cadeaubon

Heb je het nog niet geprobeerd? Doe net als duizenden klanten die het al op onze site hebben gebruikt en profiteer van de flexibiliteit van de cadeaukaart om uw dierbaren vandaag te plezieren!

Krijg meer informatie en boek nu uw MisterDiscount-cadeaubon, cliquant ici

 


vorige artikel volgende artikel


  • Sarah le

    Erg goed idee ! Dankjewel


Laissez un commentaire

Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst